Full-Lotus FL1220 joustava kellukepari

full lotus head

Full-Lotus kellukkeet ovat ylivoimaisesti paras lisävaruste kevylentokoneeseen. Trade Aid on tuonut näitä maahan toistakymmentä vuotta ja Suomesta on tullut Kanadalaisen FL tehtaan suurin maahantuoja.
Kellukkeet tuovat monimuotoiseen luontolentämiseen juuri sen lisän mitä on toivottu.
Vakavuutta, turvallisuutta ja koneen ympärivuotuinen käyttö tulee yksinkertaisen monipuoliseksi. Toimivat myös erinomaisena suksina lumelta ja jäältä.
“Lennä ympärivuoden vaikka omalta mökiltä”

Full-Lotus kellukkeista saa monenkokoisina ja värisinä, myös pyöräkellukkeina raskaisiimpiinkin koneisiin.
(huom! Suomen painorajat asettavat helposti suositussa kevytkoneluokassa sallittujen lentomassojen ylityksen vielä hetken. Mahdollisesti to tänä vuonna 2018 määräyset muuttuvat ja painorajat nousevat, mahdollistaen täysimittaisen toiminnan virallisesti )FL kellukkeet ovat lähes särkymättömät jä kestävät rautautumista kohtuullisesti kivikkoiseenkin paikkaan. Lentoonlähtömatkat ovat lyhyet ja toimvat kovissakin aalloissa.
Mikä parasta ne ovat samalla koneisiin parhaat mahdollist sukset. Niin paksua puutelirunta ei olekaan mihin niillä ei voisi laskeutua.
Kellukkeissa on 10 ilmatäytekennoa kussakin. Ovat lähes huoltovapaat kunhan muistaa kerran vuodessa poistaa kondenssivedet kellukepussista.
Kellukkeita on eri kokoisia eri kokoisiin koneisiin. Pienimmät FL1220 ovat Suomessa eniten käytetyt. Näiden kantavuuss yhdellä kellukkeella on 555kg eli kahdella yli 1100 kg.
Juuri FL kellukkeet toteuttavat suomalaisen jokamiehen unelman lentää mökilta kesät talvet.

fullotus 1 

fullotus 2

fullotus 3