LightWing AC4

lightwing ac4

http://www.lightwing.ch

Ei vielä varsinaisesti edustussopimusta, mutta alustavat keskustelut käyty niin comco-Ikaruksen kuin Lightwinin kanssa. Kone ei siis ole kevytlentokoe vaan samalla comco konseptilla rakennettu EASA kone 600kg luokkaan.
Lightwing historia on osin yhteinen Comco-Ikaruksen kanssa.
Tästä huomattava yhdennäköisyys niin ulkopuolelta kuin rakenteissakin.

”Mekano” -tyyppinen koneen runkorakenne on osoittautunut käytännössä erinomaiseksi. Onhan Comcon Ikarus ollut vuosia eniten myyty konetyyppi useissa maissa jo kohta vuosikymmeniä. Se on vahva, yksinkertainen ja tekee koneesta lähes ajattoman. Jokainen kuluva osa on helposti uusittavissa ja mahdollinen korjaaminen on edullista ja nopeaa. Taloudellisuus ja helppous ilman että tarvitsee tinkiä suorituskyvystä, tasapainoisesta ohjattavuudesta, tiloista tai mukavuudesta.

Kone on jo EASA CS-VLA hyväksytty 600kg MTOW.

Evektor Eurostar ES600

evektor harmony lsa

Tiedot päivitetään 2021 alussa.  Samalla ilmoitetaan ketkä ostivat Joulukuussa 2020 ensimmäisen.

SportsStar RTC

sportsstar rtc

https://www.evektor.cz/en/sportstar-rtc

SportStar RTC on Erinomaisilla lento-ominaisuuksilla varustettu nykyaikainen kokometallinen kaksipaikkainen lentokone jonka käyttökustannukset ovat jopa puolet edullisemmat kuin perinteisten lentokoneiden kkäyttökustannuksista. Tämä kone on vasteenotettava vaihtoehto esimerkiksi lentokouluille lupakirjoihin ja niiden ylläpitoon.